4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Üç kardeşin kaderi aynı oldu

ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU

Muğla'da, Kübra-Ercan Çulha çiftinin üç oğlu 10 yıl içerisinde sırayla geçirdikleri kalp krizi sonucu hayatlarını kaybetti. Çulha ailesi, çocuklarının 10 yıl içinde aynı kaderi paylaşmasının ardından büyük şok yaşadı.

Çulha ailesi ilk acıyı 2000 yılında en büyük oğulları 26 yaşındaki Önder Çulha'nın Karabağlar yaylasındaki evinde kalp krizi sonucu ölmesiyle yaşadı. Önder Çulha'nın bir rahatsızlığı olmadığını söyleyen aile, ilk çocuklarını kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken aradan bir yıl geçmeden ikinci acıyı yaşadı. Çulha ailesinin en küçük ferdi Mehmet Çulha da 2001 de ağabeyi gibi kalp krizi sonrası yaşamını yitirdi.

Muğla'da, bir otomotiv firmasında hasar tespit bölümünde çalışan evli ve bir çocuk babası Fevzi Çulha da kardeşi ve ağabeyi gibi aynı kaderi paylaşarak dün gece yarısı geçirdiği kalp krizi sonrası 32 yaşında öldü. Fevzi Çulha, Muğla Merkez Kurşunlu Camiinde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Acılı baba Ercan Çulha, ilk oğlunu 2000 yılında toprağa verdiğini belirterek "İkincisini bir yıl sonra kaybettim. Çocuklarımın hiçbirisinde kalp rahatsızlığı yoktu. İki oğlumu toprağa verdikten sonra üzerine titrediğimiz ortanca oğlum Fevzi'yi de toprağa veriyorum. Baba olarak çok büyük acı yaşıyorum. Allah kimseye evlat acısı vermesin" dedi.

ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU
ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU
ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU
ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU
ÜÇ KARDEŞİN KADERİ AYNI OLDU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2010 Pazar 15:08:04
Güncelleme :28 Kasım 2010 Pazar 16:52:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?