4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ülken için bir 'Hayır' yeter!

MHP’NİN ÜÇÜNCÜ ‘HAYIR’ TOPLANTISI MUĞLA’DA BAŞLADI

12 Eylül’de yapılacak olan Anayasa Değişikliği referandumu için MHP tarafından İzmir’de başlatılan ‘Hayır’ kampanyasının Muğla ayağı İl Özel İdare toplantı salonunda başladı.

MHP Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural’ın başkanlık ettiği toplantı öncesi Vural, İl binasında partililer ile bir araya geldi.

“Ülken için bir Hayır yeter” kampanyasının Muğla toplantısına MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, MHP İzmir Milletvekilleri, Ahmet Kenan Tanrıkulu, Kamil Erdal Sipahi, Şenol Bal, Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Aydın milletvekilleri Ertuğrul Kumcuoğlu, Recep Taner, Ali Uzunırmak, Manisa milletvekilleri Mustafa Enöz, Ahmet Orhan ve Erkan Akçay ile İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu, Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, Aydın Milletvekili Hasan Muti ve Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Başkanları, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Toplantının açılışında konuşan MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın İl binasına gelişinde Zeybekler karşılarken, bir süre il binasında partililerle sohbet etti. İl Özel İdare toplantı salonuna geçen Oktay Vural, açılışta yaptığı konuşmasında, “12 Eylül tarihinde yapılacak olan referandum hakkında duruşumuzu göstermek ve partililerimizle bir yön haritası çizmek için Muğla’dayız. Eylül’e kadar çalışmalarımız sürecektir. Dört ilin ortak çalışmasıyla referandumda Ege’den güçlü bir "hayır" oyu çıkması için hep birlikte çalışma yürüteceğiz” dedi.

Vural’ın açıklamasının ardından önce il başkanlarına söz verilirken, ardından milletvekilleri ve en son Oktay Vural görüşlerini açıklayacak. Toplantı devam ediyor.

MHP’NİN ÜÇÜNCÜ ‘HAYIR’ TOPLANTISI MUĞLA’DA BAŞLADI
MHP’NİN ÜÇÜNCÜ ‘HAYIR’ TOPLANTISI MUĞLA’DA BAŞLADI
MHP’NİN ÜÇÜNCÜ ‘HAYIR’ TOPLANTISI MUĞLA’DA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Temmuz 2010 Perşembe 13:27:02
Güncelleme :29 Temmuz 2010 Perşembe 13:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?