4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Üniversitede taşlı sopalı kavga

Muğla'da karşıt görüşlü iki grup arasında çıkan kavgada 3 üniversite öğrencisi yaralanırken, olaya karıştığı belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Kavgaya karışan grup dağılırken MHP Muğla İl Binası'nı da taşladı.

Aralarında Muğla Üniversitesi öğrencilerinin de bulunduğu karşıt görüşlü iki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavgada, taş ve sopalar kullanıldı. İki saat süren kavgada, üniversite öğrencileri M.V.D. kolundan, A.Ö. başından, aynı zamanda internet kafe de işlettiği öğrenilen A.A. da çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, Muğla Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edidi.

Bu arada, kavganın duyulmasının ardından yaralı öğrencilerin arkadaşları hastaneye akın etti. Can güvenliklerinin olmadığını ileri süren öğrenciler arkadaşlarına destek vererek, hastane önünde polislerle tartıştı. Grup daha sonra hastaneden ayrılırken MHP Muğla İl Başkanlığı Binası'nı taşladı.

Polis, taburcu edilen üç öğrenci ile olaylara karıştığı belirlenen Ö.N., S.A. ve M.A.'yı gözaltına aldı. Hamdibey Polis Merkezi'ne götürülen 6 şüphelinin işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edileceği bildirildi. Polis, olayların tekrar alevlenebileceği ihtimali üzerine öğrencilerin yoğun olarak gittiği bazı kafe ve pasajlarda önlem aldı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Mart 2010 Cumartesi 16:09:48
Güncelleme :6 Mart 2010 Cumartesi 16:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?