6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Üniversiteli kızı bıçaklayıp gasp etti

Muğla Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Belma K., i.G, ve M.K. tarafından elinden bıçaklanarak çantası gasp edildi. Zanlılar olayın ardından polis tarafından yakalandı.

Olay  pazar günü saat 22.00'da Emirbeyazıt Mahallesi Avcılar sokak Yeni Garaj önünde meydana geldi. Arkadaşlarının evinde ders çalıştıktan sonra evine dönen 20 yaşındaki Belma K.'nin, İ.G. ve M.K tarafından yolu kesildi. Zanlılar, ellerindeki bıçağı boğazına dayadıkları genç kızın çantasını almak istediler. B.K., direnince İ.G. elindeki bıçak ile B.K'nin sağ elini yaraladı. Çantayı alan zanlılar kaçtı.

Çığlık atan ve acılar içinde kıvranan Belma K'nın yardımına mahalle sakinleri yetişti. Elinden hafif yaralanan genç kız Muğla Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Verilen eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yapan polis, saldırganlardan İ.G.'yi kıskıvrak yakalandı. İ.G'nin ifadesi doğrultusunda diğer zanlı M.K.'da bir kamyonun kasasında saklanırken yakalandı.

Saldırganların çantadaki 50 YTL'yi paylaştıktan sonra boş çantayı bir apartmanın girişine attıkları, bıçağı da kamyonun altında sakladıkları öğrenildi. İ.G. genç kızı gasp ederken M.K da gözcülük yaptı. Olay sırasında iki saldırganın alkollü olduğu ve daha önce hırsızlıktan sabıkası olduğu ortaya çıktı. İnşaatlarda çalışmak için Muğla'ya geldiği belirlenen saldırganların iş bulamadıkları için böyle bir yönteme başvurdukları belirtildi.

Adliyeye sevk edilen İki saldırgan çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
hürriyet
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2006 Pazartesi 10:01:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?