4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Üniversiteye bomba ihbarı

ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI

İstanbul'daki bombalı eylemin ardından yurt genelinde polis ve jandarma teyakkuza geçerken Muğla Üniversitesi kampüsü içinde çöp arabasından düştüğü sanılan bir paket, jandarmayı alarma geçirdi.

Saat 14.00 sıralarında Muğla Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi önünden geçen yolda siyah poşet içinde karton kutuya sarılı şüpheli paket olduğu ihbarı yapıldı. Jandarma paket etrafında geniş güvenlik önlemi alırken, paketin bulunduğu yol trafiğe kapatıldı ve güvenlik şeridi çekildi. Siyah naylon poşet içinde karton kutu, etrafı koli bantları ile bantlanmış halde bulunurken, Jandarma Olay Yeri İnceleme Ekibi Marmaris'te görevde olduğu için gecikmeli olarak olay yerine geldi. Jandarma Bomba İmha ekibi,

koruma elbisesini giyerken önce pakette yüzeysel inceleme yaptı. Paketin koli bantla sarılı olması nedeniyle fünye ile patlatmak için kablo çekildi. Şüpheli paket fünye ile patlatılırken, paketin içinde çöp çıktı. Şüpheli paketin bulunduğu alana jandarma bomba detektör köpeği Fikir de geldi. Köpeğin tedbir amacıyla getirildiği öğrenilirken, paketten çıkan çöplere jandarma tarafından incelenmek üzere el konuldu.

ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI
ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI
ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI
ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI
ÜNİVERSİTEYE BOMBA İHBARI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 16:42:02
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 19:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?