4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Ünlü oyuncu duruşmadan atıldı

SONGÜL ÜLKÜ MAHKEME SALONUNDAN ATILDI

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan, Perihan Abla dizisi ile ünlenen sanatçı Songül Ülkü, yaklaşık 1,5 yıl önce Akyaka'da satın aldığı ev yüzünden mahkemelik oldu. Satın aldığı evi 'Zorla üzerine geçirdiği' iddiası ile yargılanan Songül Ülkü, duruşmaya katılmak için Muğla'nın Ula Adliyesine geldi. Saat 10.00'da başlaması gereken Ula Adliyesindeki duruşma öğleden sonra başladı. Duruşma salonunda savcı ile tartışan Songül Ülkü, duruşma esnasında hakim ve savcıya hakaret ettiği iddiası ile önce duruşma salonunda çıkarıldı ardından hakimin talebi üzerine polis tarafından muhafaza altına alınarak Ula İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yaklaşık iki saat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde bekletilen Songül Ülkü, daha sonra savcının talimatı ile tekrar Ula Adliyesi'ne getirildi.

Karakol çıkışında gazetecilerin sorularını cevaplayan Songül Ülkü, yaklaşık 1,5 yıldan bu yana Akyaka'da satın aldığı evle ilgili bir mahkemesi olduğunu söyledi. Bu duruşmaya katılmak için adliyeye geldiğini anlatan Ülkü, şöyle konuştu: "Öğleden sonra duruşmaya girdim. Duruşma esnasında bazı evrakların dosyadan kaybolduğunu gördüm. Evrakların kasıtlı olarak dosyadan çıkarıldığını düşünüyorum. Mahkeme benden bu evrakları tekrar istedi. Ben de evrakların dosyada olduğunu söyledim. Bu sırada mahkeme heyeti

ile aramızda bir tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında savcı beni mahkemeye hakaret ettiğim gerekçesiyle salondan attı ve polis tarafından muhafaza edilmemi istedi. Ben hiçbir şekilde mahkemeye hakaret etmedim."

Akşam saatlerinde savcının talimatı doğrultusunda İlçe Emniyet Müdürlüğü binasından tekrar Ula Adliyesi'ne getirilen Songül Ülkü'nün duruşmasına tekrar kalındığı yerden devam edildi.

SONGÜL ÜLKÜ MAHKEME SALONUNDAN ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2010 Salı 14:36:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?