4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Üsteğmen ve astsubay dershane bastı

DERSHANE YÖNETİMİNİ TEHDİT İDDİASI

Fethiye'de, bir dershaneye gelen iki kişinin dört kişiyi darp ettiği iddia edildi. Olay sonrası doktor raporu için hastaneye sevk edilen dershane öğretmenleri, karakolda şikayetçi oldu. Olay, dün özel bir dershanede meydana geldi. Daha önce dershanede psikoloji öğretmeni olarak çalışan Aslıhan Ö. ile nişanlısı üsteğmen Seçkin Ç. ve ağabeyi astsubay Mehmet Ö. dershaneye geldi. Yaklaşık 20 gün önce dershanedeki işinden ayrılan psikoloji öğretmeni Aslıhan Ö. ile yeni dershane yönetimi arasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle işyerine geldikleri öğrenilen iki asker, yaşanan anlaşmazlığa sinirlenerek dershane yönetiminin odasına girdi.

Burada kendilerini JİTEM mensubu olarak tanıttıkları iddia edilen iki asker, yine iddiaya göre dershane sahibi Abdullah Koyuncu ile Veli Volkan Çıkrıkçıoğlu, Şerif Katlı ve Cihan Yıldız'ı darp etti. Olay sonrası dershane yönetimi polisten yardım istedi.

Polise yansıyan olay sonrası dershane yönetimi önce doktor raporu için hastaneye ardından da şikayetçi olmak için karakola gitti. İki asker olay yerinden direkt merkez komutanlığına götürüldü. Askerlerin işlemleri burada tamamlandı. Psikoloji öğretmeni Aslıhan Ö.'nün yasal işlemleri dershane öğretmenleriyle beraber Günlükbaşı polis merkezinde tamamlandı. Yaşanan kavgayı anlatan dershane sahibi Abdullah Koyuncu, saat 15.00 sıralarında ofisine iki kişinin girdiğini belirterek şöyle konuştu: "İki kişi tarafından darp edilmeye çalışıldım. Nedenini bilmiyorum, şahısları tanımıyorum. Kendilerinin JİTEM yani jandarma istihbarattan olduklarını söylediler. İtiş kakış oldu. Sivil kıyafetliydiler. Olayın ardından jandarma gelip aldı onları."

DERSHANE YÖNETİMİNİ TEHDİT İDDİASI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 15:35:03
Güncelleme :11 Şubat 2010 Perşembe 19:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?