22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Uyuşturucu operasyonunda 4 gözaltı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde çok sayıda Ecstasy hap, 400 gram toz esrar ile polise rüşvet olarak teklif edilen 4 bin Euro'nun ele geçirildiği operasyonda biri Türk vatandaşlığından çıkarılmış 2 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'ne bağlı ekipler, Kumbahçe mevkiinde bir eve operasyon düzenledi.

Operasyonda biri bayan iki kişi gözaltına alındı. Evde yapılan aramada 175 adet ectasy hap, 400 gram toz esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, 7 adet 7.65 mm çapında tabanca mermisi ve bir adet sahte kimlik ele geçirildi. Bu arada güvenlik güçlerine kendilerini serbest bırakmaları için rüşvet amacı ile teklif edilen 4 bin Euro paraya da el konuldu. Gözaltına alınan şüphelilerden H.C.'nin (36) 2004 yılında Türk vatandaşlığından çıkarıldığı, 18 ayrı suç kaydı olduğu, 1999 yılından bu yana askeri firari ve aynı zamanda gasp suçundan arandığı belirtildi.

Yakalanan şüpheliler H.C. ile N.B. isimli bayan, sorgularının tamamlanmasının ardından satmak maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak, görevli polis memurlarına rüşvet teklif etmek, sahtecilik, 6136 S.K.M suçlamalarından adliyeye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2008 Cumartesi 17:11:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?