4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Vali oy sırasına girdi

VALİ ŞAHİN, OY SIRASINA GİRDİ

Anayasa değişikliği oylaması Muğla’da sakin bir ortamda devam ediyor. Sabah başlayan oy kullanım süreci içinde il genelinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, Muğla Valisi Fatih Şahin ve Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ayrı sandıklarda oy kullandılar.

Vali Fatih Şahin ve eşi Ayşe Şahin oylarını Merkez Kocamustafendi İlköğretim Okulu 1120 nolu sandıkta kullandılar. Saat 12.45’te oy kullanmak için okula yaya olarak gelen Vali Fatih Şahin, 1120 sandık salonuna geldiğinde sırasını vermek isteyen vatandaşlara teşekkür ederek sırada beklemek istediğini söyledi.

Muğla il genelinde sekin bir oy kullanma sürecinin yaşandığını açıklayan Vali Şahin, “Gerekli tüm önlemleri aldık. Şu ana kadar olumsuz bir haber yok. Vatandaşlarımızın özgür iradeleri ile oylarını kullanmaları için her türlü güvenlik tedbirini aldık” dedi.

BAŞKAN GÜRÜN İMAM HATİP LİSESİNDE OY KULLANDI

Muğla Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün oyunu İmam Hatip Lisesi’nde kullandı. İmam Hatip Lisesi 1088 nolu sandıkta eşi Gülsüm Gürün ile birlikte oyunu kullanan Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, “Türkiye için çok önemli olan referandumu hep birlikte idrak ediyoruz. Çeşitli propaganda döneminde çeşitli şeyler söylendi, anlatıldı. Netice olarak Türk milletinin iradesine ve sağduyusuna güvenmek durumundayız. Sonuç ne çıkarsa çıksın, hepimizin kabul etmesi ve Türkiye bu sonuca göre yeni yoluna yeniden başlangıç yapması gerekiyor. Ben Türk halkının, Türk milletinin sağduyusuna her zaman güvendim ve onun en iyi şekilde doğruları bularak hayırlı sonuçlar verecek bir referanduma katılacağını ve katılımın da yüksek olacağını inanıyorum” dedi.

VALİ ŞAHİN, OY SIRASINA GİRDİ
VALİ ŞAHİN, OY SIRASINA GİRDİ
VALİ ŞAHİN, OY SIRASINA GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2010 Pazar 14:10:03
Güncelleme :12 Eylül 2010 Pazar 14:27:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?