4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Validen gençlik merkezine destek

VALİ ALTIPARMAK’TAN GENÇLİK MERKEZİNE KİTAP DESTEĞİ

Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, beraberinde Vali Yardımcısı Mestan Yayman ile birlikte, Muğla Gençlik Merkezinde incelemelerde bulundu.

Gençlik Merkezi Müdürü Nihat Ekinciler’den, merkezdeki çalışmalar ve gençlerin yürüttüğü projeler hakkında bilgi alan Vali Altıparmak, yapılan tüm çalışmalarla ilgili bir sunumu da izledi.

Vali Altıparmak, Gençlik Merkezini ziyareti sırasında, merkezde yeni oluşturulan, “Kültür Odası” ve “Kütüphane” için gereken her türlü desteği vereceğini belirterek, merkezden ayrıldıktan sonra, aynı gün kültürel ve sanat konularını içeren, Muğla Valiliği’ndeki kitapları kütüphaneye gönderdi.

Vali Altıparmak, Muğla’nın diğer illerde tanıtımı amacıyla “Gençlik Merkezi” içinde yeni oluşturulan “Kültür Odası” için de, Kavaklıdere Bakır el sanatlarıyla, MELSA el sanatları ürünleri ve benzeri çeşitli el sanatları ürünleriyle de gereken gerekli desteklerin de verileceğini söyledi. Vali Altıparmak “Gençlik Merkezinde örnek projelerin ele alınarak gençlerimiz tarafından uygulanmasını görmekten, gerçekten büyük mutluluk duydum. Gençlerimiz, örnek bir proje üreterek, Muğla ve yöresindeki tarihi evlerin maketlerini ve resimlerini yaptılar. Bunları çeşitli mekanlarda sergilemek suretiyle, tarihi ve kültürel zenginliklerimiz konusunda halkımızın bilgilendirilmelerini sağladılar. Ayrıca, neler yapabileceklerini bizlere gösterdiler. Bu doğrultudaki çalışmalarını sürdürme kararlılığında olduklarını duymaktan da, çok memnun oldum” dedi.

VALİ ALTIPARMAK’TAN GENÇLİK MERKEZİNE KİTAP DESTEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 12:37:05
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 00:04:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?