4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Validen şehit ailesine ziyaret

VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET

Muğla Valisi Fatih Şahin, Tokat’ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak’ın ailesini de ziyaret etti.

Muğla Valiliği’ne atanan Fatih Şahin, Milas’a gelerek tüm daire amir ve müdürleriyle tanıştı. Vali Şahin ilk olarak Milas Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı’yı makamında ziyaret etti sonrasında Milas Ticaret ve Sanayi Odası’na (MİTSO) geçildi. MİTSO Labranda Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Milas’ın daire amir ve müdürleri, ilçeye bağlı beldelerin belediye başkanları ve muhtarlar katıldı.

Milas’la ilgili tanıtım filmini izleyen Vali Şahin, “Muğla’nın tüm ilçelerini görmek ve oradakilerle tanışmak istedim. Bunu kısa sürede yapmayı planlıyorum. Bugün Milas ve Bodrum’a program düzenlendi. Böylelikle 15 gün içinde gidemediğimiz tek Datça ilçesi var. Onu da önümüzdeki hafta planlayarak bitireceğiz” dedi.

Salondakilerle tanışan Şahin, sonrasında salon kapısında durarak salondakilerle tek tek tokalaştı.

Bir süre MİTSO Başkanı Enver Tuna’nın misafiri olan Vali Şahin, sonrasında Milas Adliye Sarayı’na giderek Milas Cumhuriyet Başsavcısı Cevat Mert Koparal’ı ziyaret etti. Adliye ziyaretinin sonrasında Milas Belediyesi’ne geçen Şahin’e Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi yazılı çini ve Milas’taki çalışmalarla ilgili bilgilerin yer aldığı kitapları hediye etti.

ÇÖLLÜOĞLU HANI ZİYARETİ

Vali Şahin, belediyedeki ziyaretinin ardından restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Çöllüoğlu Hanı’nda incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Han’daki incelemesinin ardından Arasta’yı ve ünlü Milas Salı Pazarı’nı gezen Şahin esnaf ve pazarcılarla bir süre sohbet etti.

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Muğla Valisi Fatih Şahin geçtiğimiz günlerde Tokat’ta düşen helikopterde şehit olan Jandarma Pilot Yarbay Levent Tabak’ın ailesini ziyaret etti. Şahin, anne Ayşe Tabak ile baba Mustafa Tabak’a başsağlığı dileyerek onların acılarını paylaştı ve bir süre onlarla sohbet etti.

VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET
VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET
VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET
VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET
VALİ ŞAHİN’DEN ŞEHİT YARBAYIN AİLESİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 18:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?