4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Valilik konutu yanıyordu

VALİLİK KONUTU YANIYORDU

Muğla Marmaris Bulvarı üzeri, Valilik Konutu bitişiğindeki bir işyerinde dün gece çıkan yangın İtfaiye, Valilik, 112 Acil ve Emniyet ekiplerini alarma geçirdi. Ekiplerin alarma geçmesinin nedeni ise yangın çıkan bina ile Valilik konutunun yan yana olması oldu.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Caddesi Anıt Apartmanı Kat 3 Daire 12’de kamera ve alarm sistemleri satış ve bakım işyeri olarak kullanılan Secaattin Aydın’a ait işyerinde gece saat 23.00 sıralarında yangın çıktı. Teknik servis bölümünde bilgisayara takılı bırakılan elektrik kablosunun ısınması sonucu çıkan yangına Muğla Belediyesi itfaiye ekipleri anında müdahale etti. Yoğun bir duman tabakasının kapladığı binanın elektriklerinin Aydem tarafından kesilmesinin ardından itfaiye ekipleri yanan elektronik eşyaları söndürmede güçlük çekti. Yaklaşık 1 saat süren yangın diğer katlara sıçramadan kontrol altına alındı.

Muğla Valilik konutu bitişiğinde çıkan yangından sonra Vali Dr. Ahmet Altıparmak olay yerine gelerek itfaiye ekiplerinden ve polisten bilgi aldı. Yangın çıktığında konutunda bulunduğunu açıklayan Vali Altıparmak, itfaiyenin müdahalesi ile yangının kısa sürede kontrol altına alındığını açıkladı. Yangın yerine 112 Acil ekipleri de gelirken, olası duman zehirlenmesine karşı yangın kontrol altına alınıncaya kadar olay yerinde beklediler.

Yangınının, Kamera ve Güvenlik Sistemlerinin bakım ve onarımının yapıldığı teknik servis bölümünde çıktığı açıklanırken, bilgisayar ve modem gibi çok sayıda elektronik sistemin yandığı açıklandı.

VALİLİK KONUTU YANIYORDU
VALİLİK KONUTU YANIYORDU
VALİLİK KONUTU YANIYORDU
VALİLİK KONUTU YANIYORDU
İHA
Yayın Tarihi : 7 Mayıs 2010 Cuma 12:42:02
Güncelleme :7 Mayıs 2010 Cuma 12:45:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?