4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Yaşlı kadın yanarak can verdi

ISINMAK İSTEYEN YAŞLI KADIN YANARAK ÖLDÜ

Muğla’nın Milas ilçesinde karanlıkta ocak yakmaya çalışan yaşlı kadın, çıkan yangında yanarak can verdi.

Olay, dün gece Milas’a bağlı İkiztaş köyünde meydana geldi. İddiaya göre; İkiztaş köyü Yukarı Mahalle Çamlıburun mevkisinde bulunan evinde tek başına yaşayan Şefika Yıldırım (84), ilçede dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle elektriklerin kesilmesi sonucu ısınmak için karanlıkta ocak yakmak için çabalamaya başladı. Bu sırada ocağın yanında bulunan yatağın alev alması sonucu yaşlı kadının, yangın ve çıkan dumandan etkilenerek hayatını kaybetti. Yataktaki yünlerin içten içe yanmasıyla devam eden yangın, şans eseri evin diğer bölümlerine sıçramadı.

Bugün sabah saatlerinde annesini kontrol etmek için eve gelen Mehmet Yıldırım (57), eve girdiğinde annesini belden aşağısı yanmış ve yerde hareketsiz bir halde yatar vaziyette buldu. Yapılan ilk incelemede yaşlı kadının daha önceden ölmüş olduğu tespit edildi. Yıldırım’ın ölümü yakınlarını gözyaşlarına boğdu.

Cumhuriyet Savcısı ve jandarma gerekli incelemeleri yapmak için olay yerine geldi. Sonrasında Şefika Yıldırım’ın cesedi otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

ISINMAK İSTEYEN YAŞLI KADIN YANARAK ÖLDÜ
ISINMAK İSTEYEN YAŞLI KADIN YANARAK ÖLDÜ
ISINMAK İSTEYEN YAŞLI KADIN YANARAK ÖLDÜ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2010 Perşembe 18:56:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?