6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Yatağan'da esrar operasyonu

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Yatağan İlçesi'nde yaptığı operasyonda, 3 kilogram esrar maddesi ele geçirildi. 

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Müdürlüğü ekipleri, Hint keneviri yetiştiren ve öğrencilere esrar satma hazırlığında olduğu ileri sürülen M.K. adlı şahısla irtibata geçti. 

Alıcı kılığına giren polis, M.K.'nin elindeki esrar maddesini almak için kilosu bin 500 YTL'ye pazarlık yaptı. 3 kilo esrar maddesi için 4 bin 500 YTL'ye anlaşan M.K. mal teslimi sırasında düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı. Operasyonda 3 kilo esrar maddesi, uyuşturucu tartımında kullanılan terazi ve 40 kök Hint keneviri ele geçirildi. M.K, soruşturmanın tamamlanmasının ardından adli makamlara teslim edilecek.
iha
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 16:49:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
h.karaman IP: 85.108.90.xxx Tarih : 21.10.2006 22:01:22
son zamanlarda uyuşturucu tacirleri okul önlerine gelip masum o gencecik insanları zehirlemekteler.Bu gibi operasyonların devamının artmasını dilerim.Okul önlerinde bekleyen hap ve esrar, eroin satan kişilerin artması nedeniyle okul önlerinde güvenlik kuvvetlerinden sivil ekiplerin bulunması devamlı kontrol edilmesi uygun olur görüşündeyim.başarıları devamını dilerim