5
Mayıs
2024
Pazar
MUĞLA

Yatağan'da kaza: 1 ölü, 4 yaralı

Muğla'nın Yatağan İlçesi'ndeki yol yapım çalışmasında görevli biri mühendis 5 kişinin bulunduğu otomobil, alışverişe gitmek üzere şantiyeden ayrılmalarından kısa süre sonra kontrolden çıktı

Takla atıp şarampole yuvarlanan otomobildeki 24 yaşındaki Kenan Çelik hayatını kaybederken 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 16.00 Kavaklıdere-Yatağan Karayolu Aysanti Rampası Tilkiler Sapağı Mevkii’nde meydana geldi.

Yatağan-Kavaklıdere arasındaki yol yapım çalışmalarını sürdüren firmada çalışan ve firmaya ait şantiyede kalan inşaat mühendisi Ethem Düzgün (31), yönetimindeki 42 LG 190 plakalı otomobille, mesai arkadaşlarını da yanına alıp alışverişe gitmek üzere yola çıktı.

Şantiyeden yaklaşık 3 kilometre uzaklaşan otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsü Düzgün’ün kontrolünden çıkıp takla atarak karşı yöne geçti ve şarampole yuvarlandı. Kazayı görenler sağlık ve jandarma ekiplerine bilgi verdi.

Sağlık görevlileri, otomobilde bulunan Kenan Çelik (24), Tuncay Çaylan (23), Ahmet Çelik (24), Rıdvan Tosun (25) ve sürücü Ethem Düzgün’ü ambulanslarla Yatağan Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralılardan Kenan Çelik yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan 4 kişiden ise Çaylan’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

...
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2011 Pazar 23:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?