4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Yavuz hırsız ev sahibi kılığına girer!

POLİSE KAPIYI HIRSIZ AÇTI

Milas ilçesinde bir hırsız, kendini polise ev sahibi olarak tanıttı. Bir ihbarı değerlendirip olay yerine giden polise kapıyı hırsız açtı ve ev sahibi olduğunu söyledi. Durumdan şüphelenen polisler tekrar zile bastı bu kez gerçek ev sahibi kapıyı açtı.

Olay, Hacıilyas Mahallesi Avcılar Sokağında bir evde meydana geldi. İlköğretim okulu öğretmeni Sonay S.'nin evine gece geç saatlerde hırsız girdi. Eve hırsız girdiğini gören bir mahalleli 155 Polis İmdat hattını arayarak ihbarda bulundu.

POLİS ŞÜPHELENDİ

Olay yerine gelen polisler evin ziline bastı. Evin kapısını, hırsızlık amacıyla eve giren İ.Ü. (45) açarak polislere, "evde bir sorun olmadığını" söyledi. Polisler rahatsızlık verdikleri gerekçesiyle özür dileyerek evden ayrıldı. Binanın giriş kısmına inen polisler, gecenin geç saatinde kapıyı açan şahsın karşılarına gündelik kıyafetle çıkması ve evin ışıklarının sönük olmasından şüphelenerek eve tekrar geri döndü.

İkinci kez zile basan polisler kapının açılmaması üzerine ısrarla zile basmaya devam edince bu kez kapıyı evin gerçek sahibi Sonay S. açtı. Gece yarısı karşısında polisleri gören ve şaşıran Sonay S., ne olduğunu anlamaya çalıştı. Polis ekipleri daha önce kendilerine kapıyı açan şahsın nerede olduğunu sordu. Sonay S.'de, evde yalnız kaldığını söyledi. Bu durum karşısında eve giren polisler evde yaptıkları aramada oturma odasının kapısının arkasında İ.Ü.'yü buldu. Polis tarafından yakalanan ve emniyette ifade vermek istemeyen İ.Ü. savcılığa sevk edildi. Savcılıkta, "alkollü olduğunu ve gece ne yaptığını bilmediğini" iddia eden İ.Ü. çıkarıldığı mahkeme tarafından "hırsızlığa teşebbüs ve konut dokunulmazlığını ihlal' suçlarından tutuklandı ve Milas Kapalı Cezaevine gönderildi.

POLİSE KAPIYI HIRSIZ AÇTI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 18:39:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?