6
Mayıs
2024
Pazertesi
MUĞLA

Yelkencilerden Vali Koçaklar'a ziyaret

Bodrum Era Yat Kulübü Başkanı Erman Aras, Türkiye Yelken Federasyonu Yönetim kurulu Üyesi Arkun Demircan ve Avrupa Yelken yarışlarında şampiyon olan Güneycan Kaptan ve Barbaros Tuna Muğla Valisi M. Temel Koçaklar'ı ziyaret etti. 

Era Yat Kulübü'nün 2000 yılına kadar Muğla'nın tek yelken kulübü olduğunu belirten kulüp başkanı Erman Aras, "Bodrum olimpik hareketi adı altında 1993'ten bu yana Türkiye Şampiyonaları'nda hep başarı elde ettik. Şu anda hedefimizin çok başındayız. Gençlerimiz önümüzdeki günlerde Laser branşında İtalya'daki Avrupa yarışlarına katılacak. Ama önemli olan gençlerimizi dünya ve olimpiyat şampiyonu yapmak ve bize destek gerekli. Güneycan Kaptan Avrupa'da büyük başarılar elde etti. Hedefimiz olimpiyatlar" dedi. 

Türkiye'de yelken sporunun önemli olduğunu belirten Vali M. Temel Koçaklar da, "Gençlerimizi spora yönlendirmemiz gerekir. Özellikle su sporları, ilimizde çok önemli bir branş. Era Yat Kulübü sporcularından Barbaros ve Güneycan şimdiye kadar girdikleri yarışmalardan hep başarı elde etmiş durumdalar ve kendilerine teşekkür ediyoruz. 2012 yılında yapılacak olan olimpiyatlar için gençlerimize şimdiden başarılar diliyorum ve yurt içi ve yurt dışı yarışlarında ilimizin sesini duyuracaklarına inanıyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 10 Haziran 2006 Cumartesi 12:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?