16
Mayıs
2024
Perşembe
MUĞLA

Yolda yürürken kamyonet çarptı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 19 yaşındaki İdris Ellitaş’ın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Hayatını kaybeden gencin yakınlarını sakinleştirmeye çalışanlar zor anlar yaşadı.


Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında Yalıkavak -Bodrum karayolu Ortakent Kavşağı’na 1 kilometre mesafede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Bodrum istikametine gitmekte olan Z.K’nın yönetimindeki 48 TP 029 plakalı kamyonet; yol kenarında çalışmakta olan kağıt, karton toplayarak ailesinin geçimine katkıda bulunan İdris Ellitaş’a çaptı. Ağır yaralı olarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralının yakınları da olayı duyar duymaz hastaneye geldi. Kan kaybeden yaralıya sağlık ekipleri kan takviyesi yaptı. Aranan kandan bir ünite yaralının bir yakınında alınırken, kan arandığını duyan bir sivil polis memuru, bir de kaza haberi ile ilgili hastaneye gelen bir gazeteci de kan verdi.


Yaralıyı sağlığına kavuşturmak için koşuşturan sağlık görevlilerinin tüm müdahalelere rağmen İdris Ellitaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastane bahçesinde bekleyen Ellitaş’ın ailesi ve yakınları ölüm haberini duyunca sinir krizleri geçirdi. Bazı yakınları feryat edip onu görebilmek için hastane kapısına koştu. Ölen gencin yakınlarını sakinleştirmek için görevliler ve çevredekilerin yoğun çaba harcadı. İdris Ellitaş’ın cesedi hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2008 Salı 16:44:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?