4
Mayıs
2024
Cumartesi
MUĞLA

Zarlar eğitim için atıldı

ZARLAR EĞİTİM İÇİN ATILDI

Muğla Lions Kulübü tarafından bu yıl 6’sı düzenlenen Geleneksel Altın Zar Tavla Turnuvası 256 oyuncunun katılımı ile başladı.

CNS Tesislerinde düzenlenen tavla turnuvası üç gün devam ederken turnuvadan elde edilecek gelir Muğla Lions Kulübü tarafından ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak dağıtılacak. CNS Tesislerinde gerçekleşen Altın Zar Tavla Turnuvasının açılış törenine Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barış, Muğla İl Genel Meclisi Başkanı Zeki Köylü, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin başkanları ve temsilcileri, Lions Kulübü Üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Açılış töreninde turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan kişi ve kurumlara Muğla Lions Kulübü tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Muğla Lions Kulübü’nün her yıl düzenlediği tavla turnuvasının Çağdaş Eğitime Destek sloganı ile gerçekleştiğini belirten Muğla Lions Kulübü Başkanı Ömer Savran, “ Lions Kulübü olarak her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Tavla Turnuvasından elde ettiğimiz gelirle her yıl bir eğitim kurumuna destekte bulunuyoruz. Bu yıl elde edeceğimiz gelirle ise Kulübün mevcut durumda burs verdiği öğrenci sayısını 12’den 20’ye yükseltmek istiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda elde ettiğimiz gelirle bir çok okulun ihtiyaçlarının tamanlanmasında destek olduk. Muğla Lions Kulübü olarak burs verdiğimiz öğrencilerimizin başarıları bizleri daha da güçlü kılıyor. Burs verdiğimiz öğrencilerimizden bir tanesi bu yıl Tıp Fakültesinden mezun oluyor. Onların başarıları ile gurur duyuyoruz. Bu yılki etkinliğimize katılan bütün konuklarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Muğla Vali Vekili Ahmet Ali Barış’ta, eğitime destek için böyle anlamlı bir etkinlik düzenleyen Muğla Lions Kulübü Başkanı ve üyelerine teşekkür etti ve kutladı. Konuşmaların ardından kura ile tavla turnuvasında mücadele edecek eşleşmeler gerçekleştirildi. 256 kişinin mücadele ettiği tavla turnuvası sonunda birinciye Altın Zar, İkinciye Gümüş Zar ve Üçüncüye de Bronz Zar hediye edilecek.

ZARLAR EĞİTİM İÇİN ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 13:26:02
Güncelleme :4 Mart 2010 Perşembe 09:33:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?