22
Mayıs
2024
Çarşamba
MUĞLA

Zehir tacirlerine operasyon

Muğla'nın  Marmaris İlçesi'nde, eğlence mekanlarında uyuşturucu sattıkları belirlenen bir çetenin üyesi oldukları ileri sürülen 7 kişi, polisin düzenlediği ‘Çukur’ adı verilen operasyonla gözaltına alındı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmasında, yedi kişilik bir çetenin Gaziantep'ten getirdikleri esrar ve uyuşturucu hapları Marmaris'teki eğlence yerlerinde sattıklarını belirlendi. Çete üyelerini altı ay süreyle takibe alan polis ekipleri, dün zanlıların ev ve işyerlerine yönelik yedi ayrı noktada eş zamanlı operasyon düzenledi. “Çukur” adı verilen operasyonda, Z.K. (28), C.A. (25), Ü.A. (25), A.K. (25), A.O.Ö. (33), R.T. (24) ve C.C. (24) gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 495 gram esrar, 11 ecstacy hap ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
İşlemlerinin ardından 7'si de uyuşturucu satmak ve hırsızlık suçlarından sabıkalı zanlılar, bugün, adliyeye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 20:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?