7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

6 kaymakam ve 1 vali yardımcısına tayin

İçişleri Bakanlığı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi'nin Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer tarafından imzalanmasından sonra, Muğla'da 6 kaymakam ve bir vali yardımcısının tayini çıktı.

Henüz görev süreleri dolmayan Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir ve Bodrum Kaymakamı Osman Ekşi de kararnamede yer aldı.

İçişleri Bakanlığı'nın resmi internet sitesinde yayınlanan kararnameye göre, Marmaris ile birlikte Muğla'dan Bodrum, Yatağan, Datça, Kavaklıdere ve Köyceğiz ilçelerinin de kaymakamları değişti. Kararnameye göre, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir Samsun Vali Yardımcılığı'na, Bodrum Kaymakamı Osman Ekşi Sakarya Vali Yardımcılığı'na, Kavaklıdere Kaymakamı Mestan Yayman Denizli Vali Yardımcılığı'na, Yatağan Kaymakamı Erol Özkan Akçaabat Kaymakamlığı'na, Datça Kaymakamı Savaş Tuncer Akçakoca Kaymakamlığı'na, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Demir Bayramiç Kaymakamlığı'na, Muğla Vali Yardımcısı Şefik Aydın ise Dikili Kaymakamlığı'na atandı.

Muğla'dan tayini çıkan 6 kaymakamın yerine atanan isimler de belli oldu. Buna göre, Marmaris Kaymakamlığı'na İstanbul Avcılar Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Yatağan Kaymakamlığı'na Alaçam Kaymakamı Şehmus Günaydın, Köyceğiz Kaymakamlığı'na Gümüşhacıköy Kaymakamı İbrahim Halil Çomaktekin, Kavaklıdere Kaymakamlığı'na Darende Kaymakamı Fahri Meral, Datça Kaymakamlığı'na Batman Vali Yardımcısı Mustafa Kaya ve Bodrum Kaymakamlığı'na da Yalvaç Kaymakamı Abdullah Kalkan atandı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 17:04:22
Güncelleme :12 Ekim 2005 Çarşamba 14:01:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?