6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

MTO'dan 'clup kart' uygulaması

Marmaris Ticaret Odası'nın (MTO) İş Bankası ile ortaklaşa gerçekleştirdiği "MTO Club Kart" uygulaması, düzenlenen kokteylle tanıtıldı.

MTO logolu İş Bankası Maximum kredi kartının üyelere sağlayacağı yararları aktarmak üzere gerçekleştirilen kokteyle, Marmaris Kaymakamı Cemalettin Özdemir, İlçe Jandarma Komutanı J. Üsteğmen İlker Güçlü, oda üyeleri, İş Bankası İzmir 2. Bölge Müdürü Ergün Yorulmaz ve İş Bankası Marmaris Şubesi Müdürü Hale Kandaz katıldı. Akaryakıttan, parfümeriye, sağlıktan mobilyaya yurt genelinde MTO Club Kart sahiplerinin 135 bin Maximum üyesi kuruluşlarda vade farksız taksitli alışveriş yapma ve oda aidatı ödeme gibi imkanları sağlayacağını belirten MTO Başkanı Mustafa Karacan, "Amacımız, Marmaris'teki ticaretin ana unsuru olan ticaret odası üyelerinin birbiriyle alışverişlerini arttırmak, ayrıca İş Bankası Maximum anlaşmalı işyerlerinden üyelerimize vade farksız alışveriş imkanı sağlamak. Türkiye'de Antalya'dan sonra ikincisi Marmaris'te uygulanan MTO Club Kart'ın yıl içinde bine ulaşmasını önümüzdeki yıllarda da katlanarak artmasını hedefliyoruz" dedi.
 
MTO Club Kartı ile kart sahibi oda üyelerinin alışverişin yanı sıra banka işlemlerini de gerçekleştirebileceğini ifade eden İş Bankası Marmaris Şubesi Müdürü Hale Kandaz da, "Bu kart, sahiplerine özel bir kart olacak. Bütün kredi kartları ve bankamatik kartlarının özelliğini taşıyor. Bu kartla alışverişlerde maxi puan toplarken, bankamatiklerden vadesiz mevduat hesaplara ulaşılabilecek, para çekme, havale, hesap bakiyesi öğrenme, kasamatiklerden para yatırma, yatırım hesabına bağlı borsa ve diğer yatırım işlemleriniz ile fatura ödemeleriniz de yapılabilecek" diye konuştu.
 
Kartın kayıp, çalıntı sigortasına sahip olmasının dışında, alışveriş sigortası, ferdi kaza sigortası gibi özelliklerinin de bulunduğu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2006 Çarşamba 16:24:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?