6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Son gününde hastaneye gitti

Mersin'e tayini çıkan Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Gökova'nın Gökçe köyündeki ziyaretinin ardından yeni yıla Muğla 112 Acil Servisinde girdi.

Vali Hüseyin Aksoy, Mersin'e tayini ile ilgili olarak, "Devlette süreklilik önemlidir. Mersin'e layık görülmüşüm. Türkiye'nin her bölgesinde görev yapmaya hazırım. Sayın Başbakan bana Mersin'e tayinimin çıkacağını bir hafta önce söyledi. Bekliyordum zaten" dedi.

Muğla Valisi Hüseyin Aksoy 2006 yılına Muğla 112 Acil Servisi'nde girdi. İl Emniyet Müdürü ile birlikte 112 Acil servisine 00.20'de gelen Muğla Valisi Hüseyin Aksoy, 112 Acil çalışanlarının yeni yılını kutladı. Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Akyaka beldesinde bulunması nedeniyle Başbakan'ın Gökçe köyündeki yeni yıl ziyaretinde yanında bulunan Vali Hüseyin Aksoy, yeni yıl kutlamasına gecikmeli olarak geldi.

Mersin'e tayini çıkan Muğla valisi Hüseyin Aksoy, Muğla'daki son yılbaşını 112 Acil çalışanları ile geçirmek istediğini belirterek, "Geçtiğimiz yıl Muğla Merkez Hamdi Bey Karakolu'nda geçirdim. Bu yıl da 24 saat kesintisiz hizmet veren 112 Acil Servis çalışanları ile birlikte olmak istedim. İnşallah 2006 yılı 2005 yılından daha iyi olur" dedi.

Aksoy, 112 Acil Servisi'nde hazırlanan pastayı keserken, Mersin'e tayini ile ilgili olarak, "Muğla'da 4 yılı doldurdum. Tayin bekliyordum. Tayinimin çıktığını yaklaşık bir hafta önce öğrendim. Türkiye'nin her bölgesinde görev yapmaya hazırım. Mersin Türkiye'nin en önemli illerinden birisi. Mersin'e layık görülmüşüm. Devlette süreklilik önemlidir. Görev sürem de zaten doluyordu. Sayın Başbakan yaklaşık bir hafta önce Mersin'e tayinimin çıktığı söyledi" dedi.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 16:42:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?