6
Mayıs
2024
Pazertesi
GÜNCEL

Tatlıses'e otel baskını suçlaması

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum Gümbet'te kiraladığı otel nedeniyle sıkıntılı günler geçiriyor. 

Bodrum Gümbet Mahallesi'nde bulunan Bodrum Resort Beach Otel'i Mayıs ayı başında mülk sahibi Mehmet Reşat Okçu'dan kiralayan Tatlıses, mülk sahibi, mülk sahibinin eşi ve kız kardeşiyle mahkemelik oluyor. 

Otelden çıkmayan mülk sahibi Mehmet Reşat Okçu, eşi Laura Fiscehietti ve kız kardeşi Süphan Dirim, İbrahim Tatlıses'in ve elemanlarının kendilerini tehdit ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. 

Tatlıses'in avukatı Şakir Açıkgöz, müvekkili İbrahim Tatlıses'in kiralamış olduğu mülkle ilgili sözleşmelerinin ve ödenmiş para dekontlarının ellerinde olduğunu ve konuyla ilgili adli tahkikatın devam ettiğini söyledi. 

Konuyla ilgili İbrahim Tatlıses ve elemanlarının ifadelerine başvurulurken İbrahim Tatlıses, elinde kira sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Bodrum Oasis Alışveriş Merkezi'nde halka açık yerde arkadaşıyla sözleşmeyi yaptık ve daha sonra beraber bilardo oynadık. 

Yıllık 40 bin Euro'ya anlaşmıştık ve ertesi gün paralarını hesaplarına yatırdık. Ama dün otelden bizim elemanlarımızı çıkartmaya çalışmışlar ve benim hakkımda 'silah zoruyla sözleşme imzalattı' falan demişler. Ben 27 odalı bir otel için bu olaylara girecek adam mıyım? Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum. Ancak ben kendilerinden şikayetçi olacağım ve hiçbir surette de anlaşmayacağım" dedi. 

Gün içerisinde otele giden Laura Fiscehietti ve Süphan Dirim, otel personeliyle tartışınca personelin şikayeti üzerine polis tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

İbrahim Tatlıses'in 4 yıllığına kiraladığı otel, Bodrum Gümbet Koyu'nda bulunuyor. Otel 27 odalı ve havuzlu. Denize sıfır olan otel, butik tarzda işletiliyor.
.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2006 Cumartesi 10:36:33
Güncelleme :20 Mayıs 2006 Cumartesi 10:58:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?