24
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Ambulans krizi!

Bodrum Bitez Karayolu Konacık mevkiinde meydana gelen kazaya geç gelen ambulans, vatandaşları kızdırdı.

Akşam saatlerinde Bodrum Bitez Karayolu Konacık mevkiinde meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. Ekrem Çilli idaresindeki 48 UL 851 plakalı motosikletin karşıdan karşıya geçen Durmuş Dal'a çarpması sonucu meydana gelen kazada, Durmuş Dal ve Ekrem Çilli yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşlar ambulansı arayarak yardım istedi.

Yaklaşık 20 dakika geciken ambulansa vatandaşlar tepki gösterdi. Kazanın ardından kaldırımda yatan Durmuş Dal'a vatandaşlar yardımcı olmaya çalıştı. Vücudunda kırık olabileceği gerekçesi ile hareket ettirilmeyen Dal, uzun süre ambulans bekledi. Motosiklet sürücüsü Ekrem Çilli ise kazanın ardından başına aldığı darbelerle yaralandı.

Kıyafetleri ve üstü kan olan Ekrem Çilli ambulans gelmeden olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Olay yerinde bulunan vatandaşlar, Çilli'yi engelleyerek ambulansı beklemesini sağladı. Ambulans geldiğinde kaldırımda yatan Durmuş Dal'a müdahale eden ekipler, Dal'ın kolunu atel ile muhafaza altına almaya çalıştı.

Ambulansa bindirilen Çilli, Bodrum Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Vatandaşlar olay yerine özel hastanenin 800 metre Devlet Hastanesi'nin ise 1.5 kilometre uzaklıkta olduğunu belirterek, ambulansın bu kadar geç kalmasına anlam veremediklerini belirtti. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 10:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?