1
Haziran
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kemancı genç cinayetten gözaltında

Bodrum'da 2 kişiyi bıçaklayarak, 1 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen ve kemancı olduğu öğrenilen şahıs yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Bodrum Kumbahçe Mahallesi'nde geçtiğimiz hafta gerçekleşen olayda kemancı olduğu öğrenilen M.E'nin (23), Ali Filiz (23) ve Mehmet Vatansever'i (23) bıçaklayarak yaraladığı iddia edilmişti. Mehmet Vatansever ağır yaralı olarak kaldırıldığı Bodrum Devlet Hastanesi'nde uzun süre yoğun bakımda tedavi görmüş ve sevk edildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetmişti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ali Filiz ise bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren kemancı M.E. ile ilgili soruşturmayı geniş kapsamlı olarak sürdürerek şahsı İzmir'deki evinde yakaladı. Katil zanlısı M.E, yapılan sorgusunun ardından Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi.
Öte yandan, M.E'nin Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü'nde öğrenci olduğu ve Bodrum'a çalışmak üzere geldiği öğrenildi.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2006 Perşembe 18:20:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?