16
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Matilda Zeynep'e gözaltı

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, jandarmanın yaptığı ‘Beyaz Darbe' isimli esrar operasyonu sürerken, aranan zanlılardan, bir dönem adı Kaya Çilingiroğlu ile aşk dedikodularına karışan Matilda Zeynep lakaplı Z.T. adliyeye gelerek teslim oldu.

Dün akşam saatlerinde ilçe merkezinde Urfa Dürüm Evi Lokantası'na yapılan baskında müşterilere verilmek üzere hazırlanan küçük paketler halinde 2.5 kilograma yakın esrar ele geçirildi. Sürdürülen ‘Beyaz Darbe' operasyonunda lokanta işletmecilerinden O.T. (30), S.Y. (34), çalışanlarından A.S. (33) ile O.S. (28) gözaltına alındı. Yalıkavak ve Mumcular Beldeleri'nde yapılan operasyonlarda G.K. (26), İ.E. (44), T.K. (27), A.Y. (25) da yakalandı. Aralarında taksici, lokantacı ve marketçilerin bulunduğu şebekenin, eğlence merkezlerinin yanısıra bazı liselerin önlerinde de esrar sattığı ortaya çıktı.

Adı yıllar önce Bodrum'da Kaya Çilingiroğlu ile kaçamak iddialarına karışan ‘Matilda Zeynep' lakaplı Z.T. kayıplara karıştı.

Gözaltındaki 8 kişi esrar bulundurmak, satmak ve aracılık etmek suçlarından bugün akşam saatlerinde adliyeye sevk edilirken, aranan Z.T. de aynı saatlerde avukatıyla birlikte adliyeye gelerek teslim oldu.
Bodrum'daki bar ve eğlence mekanlarında barmenlik yapan Z.T. adliye girişinde gazetecilerin fotoğraf çekmesine ve görüntü almasına sinirlenerek “Benim bu işlerle ilgim olmaz. Niye çekiyorsunuz. Ben ünlü bir iş kadınıyım” diyerek tepki gösterdi. Z.T.'nin, operasyonda yakalanan şebeke elemanlarıyla birlikte aynı ortamlarda bulunduğu ve esrar kullandığı iddiasıyla gözaltına alındığı belirtildi. Z.T.'nin esrar şebekesiyle bağlantısı olup olmadığının araştırıldığı belirtildi.
Hürriyet
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 19:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?