18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Cinayet zanlılarına tatbikat yaptırıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Jandarmanın operasyonuyla yakalanan Erdoğan Kabaran'ın katil zanlıları, Bodrum Cumhuriyet Savcısı Adil Acar'a olay yerlerinde cinayeti anlattı.

Gözaltına alınan K.G. (23) ve Ö.A. (23) ilk olarak cinayetin işlendiği Ortakent-Yahşi beldesi Sevgi Yolu'na götürüldü. Zanlılar, burada savcıya olayı anlattı. Erdoğan Kabaran'a borçları karşılığı kadın önerdiklerini ve bu nedenle buluştuklarını ifade eden katil zanlıları, Kabaran'ı silahla vurduklarını belirttiler. Kabaran'ın ölmesinin ardından para çantasını ve cep telefonunu aldıklarını söyleyen zanlılar, daha sonra para çantasını yakarak gömdükleri Bodrum Yalıkavak Yolu üzerine götürüldüler. Burada çantayı yaktıktan sonra gömdükleri yeri gösteren K.G. ve Ö.A, daha sonra silahı ve cep telefonunu denize attıkları Bodrum Gümbet Burnu'na götürüldü.

Olayın ardından kullandıkları tabancayı denize attıklarını ifade eden katil zanlıları, cep telefonunu ise kayalıklara fırlattıklarını belirttiler. Yer göstermenin ardından Bodrum Jandarma Karakolu'na götürülen şahısların yasal işlemlerin tamamlanmasının ardından, Bodrum Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edilecekleri öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2005 Çarşamba 14:36:40
Güncelleme :3 Ağustos 2005 Çarşamba 14:52:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?