18
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Kaçarken kaza yaptı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Turgutreis Beldesi'nde ayrı yaşadığı eşini sokakta silahla yaraladığı öne sürülen bir kişi, kiraladığı araçla olay yerinden uzaklaşırken kaza yaptı.

Bir süredir ayrı yaşayan T.T ve F.T çocuklarının okul toplantısı için buluştu. İddiaya göre, eşine araçtan indiği sırada 5-6 el ateş eden T.T, F.T'yi 3 yerinden yaraladı. Ağır yaralı olarak Universal Hospıtal'a kaldırılan yaralı kadının hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. İnceleme yapan Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, olay yerinde 6 adet boş kovan buldu.

Bu arada, olay yerinden uzaklaşan T.T'nin kiraladığı 34 RPP 49 plakalı aracının Ortakent Beldesi'nde yoldan çıkarak elektrik direğine çarptığı ve bölge trafik ekiplerince hakkında zabıt tutturularak alkol kontrolünden geçirildiği öğrenildi. Hasarlı aracı kaza yerinde bırakan T.T.'nin buradan da yanına sırt çantasını alarak uzaklaştığı belirtildi.

Öte yandan, yaralama olayında kullanıldığı tespit edilen suç aleti silah, jandarma ekipleri tarafından kaza yerinde ele geçirildi. Yetkililer, konuyla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade etti.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 16:41:50
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 11:35:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?