24
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Anlamlı yardım

Muğla'nın Milas İlçesi'nde bulunan Rotary Kulübü, 23 Nisan İlköğretim Okulu'nda bulunan ve atıl bir vaziyette olan yemekhaneyi restore ettirerek, öğrencilerin hizmetine sundu.

23 Nisan İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törenle hizmete giren yemekhanenin açılış törenine, Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özer Özler ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan 23 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Yatakçı, "Bu yemekhanenin tekrar okulumuza kazandırılmasında bizlere yardımcı olan Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özer Özler'e teşekkür ederiz" dedi. Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özer Özler, 1990 yılında hizmet etmek için kurulan Rotary Kulübü'nün bugüne kadar değişik alanlarda birçok hizmetlerde bulunduğunu belirterek, bugün açılışı yapılacak olan yemekhanenin buna en son örnek olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özer Özler'e yapılan hizmetten ötürü bir teşekkür belgesi verdi.

Yemekhanenin kurdelesi, Milas Kaymakamı Hulusi Doğan ile Rotary Kulübü Dönem Başkanı Özer Özler tarafından kesildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Eylül 2005 Çarşamba 17:22:08
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 15:36:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?