16
Haziran
2024
Pazar
EĞİTİM

Emniyetten eğitime katkı

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, her okula bir kardeş kuruluş kampanyası çerçevesinde kampanyaya katılan kuruluşların arasına Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü de katıldı.

Köşk İlköğretim Okulu'na yardımda bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü, okul öğretmeni tarafından istenen tüm eksiklikleri alarak öğrencileri sevindirdi. Hazırlanan yardımları dün Köşk İlköğretim Okulu'na gidererek teslim eden Emniyet Müdürü Selami Kandemir ve personeli, tüm eşyaları kendileri taşıyarak okul içerisinde gerekli yerlere yerleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy, Milas Kaymakamı Hulusi Doğan tarafından başlatılan kampanyaya ilginin çok güzel olduğunu belirterek, kampanya çerçevesinde kendilerine yardımcı olan Emniyet Müdürü Selami Kandemir ve personeline teşekkür etti.

İlçe Emniyet Müdürü Selami Kandemir ise kampanya çerçevesinde kendilerine kardeş okul olarak Köşk Köyü'nün belirlenmesinden sonra okulda gerekli olan şeylerin belirlendiğini ifade ederek, "Tespit ettiğimiz eksiklikleri aldık ve teslim etmeye geldik. Bu öğrencilerimizin bir nebze bile olsa eğitimlerinde yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu yatırımlar geleceğe yapılan yatırımladır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2005 Salı 14:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?