18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

İşadamı öğrencileri sevindirdi

Milas Kaymakamlığı ve Milas İlçe Eğitim Müdürlüğü başlatılan "Her Okula Bir Kardeş Kuruluş" kampanyası çerçevesinde hayırsever iş adamı Atıf Harmanda bin öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı yaptı.

Muğla'ya bağlı Milas İlçesi'nde Milas Kaymakamlığı ve Milas İlçe Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan, "Her Okula Bir Kardeş Kuruluş" kampanyasına katılan ilk iş adamı Atıf Harmanda oldu. Hayırsever iş adamı Atıf Harmanda tarafından bin öğrenciye yapılan giyim ve kırtasiye yardımı Milas Kaymakamı Hulusi Doğan ve Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü Arslan Ersoy'unda katılımlarıyla ihtiyacı olan öğrencilere dağıtıldı.

Öğrencilere gelen yardımları elleriyle dağıtan Milas Kaymakamı Hulusi Doğan, hayırsever iş adamı Atıf Harmanda'nın ülke genelinde bulunan öğrencilere dağıtılması için 4 adet yardım paketi hazırlandığını öğrendiğinde Atıf Harmanda'ya bu yardımlardan ilçesine de gönderilmesini talep ettiğini belirtti. Milas'ta yardıma muhtaç öğrencilerin daha çok olduğunu ve hayırsever vatandaşlara ihtiyaç olduğunu belirten Doğan, "Hayırsever iş adamı Atıf Harmanda'ya yaptığımız yardım davetini kırmadı ve Milas'ta bulunan bin öğrenciye kırtasiye ve giyim yardımı yaptı. Milas İlçesi'ne yaptığı yardımdan dolayı Atıf Harmanda'ya teşekkür ederim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2005 Perşembe 11:01:12
Güncelleme :6 Kasım 2005 Pazar 15:07:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?