23
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Köylere Hizmet Götürme Birliği, kongreye gitti

Muğla'nın Milas İlçesi'ndeki Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin yeni yönetimi, gerçekleştirilen kongreyle belirlendi.

Yeni yasalar çerçevesinde yapılan kongre, ilk olarak yoklama ve divan heyetinin seçilmesiyle başladı. Saygı duruşunun ardından devam eden kongrede konuşan Milas Kaymakamı ve Birlik Başkanı Hulusi Doğan, bugüne kadar yapılan çalışmaların başarıyla devam ettiğini belirterek, "Bizler bugüne kadar birçok sıkıntıyla karşılaştık ama biz sizlerle hep birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelmesini bildik. Yaptığımız çalışmalarla Muğla'nın en aktif birliklerinden birisi konuma geldik ancak, bazı eksikliklerimizde yok değil" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi ve seçimlere geçildi. Seçimlerin nasıl yapılacağı konusunda tam bir açıklama olmaması Kaymakam Doğan ve muhtarların seçimin nasıl yapılacağı konusuna ortak karar vermesiyle belli oldu.

Milas Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin yeni yönetim kurulu başkanlığına Milas Kaymakamı Hulusi Doğan devam ederken, il genel meclisi üyelerinden Ahmet Pehlevan, Yusuf Esen ile muhtarlardan Kenan Özdemir ve Halil Ilbıra yönetime girdi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2005 Çarşamba 10:41:52
Güncelleme :10 Ağustos 2005 Çarşamba 10:46:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?