18
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Terzibaşoğlu'ndan Doğru ve Doğan'a ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu ve beraberindeki heyet, Milas Ticaret Odası (MİTO) Başkanı Nazmi Doğru ve Milas Kaymakamı Hulusi Doğan'ı makamında ziyaret etti.

Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, AKP Milas İlçe Teşkilatı Başkanı Hürol Ünlü, İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Yusuf Esen ve AKP Milas İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşan MİTO Başkanı Nazmi Doğru, "Göreve geldiğimizden itibaren odamızın eksiklerini tamamlamak için uğraştık. Milas, ticaret açısından oldukça iyi bir konuma sahip. Bizler de bu durumu bir adım daha ileriye götürmek için elimizden gelen çalışmaları yapıyoruz" dedi. AKP Muğla Milletvekili Seyfi Terzibaşıoğlu, Doğru ve ekibinin çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

Terzibaşoğlu ve AKP'li yöneticiler daha sonra Milas Kaymakamı Hulusi Doğan'ı da makamında ziyaret etti. Doğan'ın, Milas için önemli çalışmalar yaptığını belirten Terzibaşoğlu, yapılan hizmetleri takdirle karşıladıklarını ifade etti.

Kendisine yapılan ziyaretten dolayı heyete teşekkür eden Kaymakam Doğan, yaptıkları çalışmalarda herkesin büyük katkısı olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 17:02:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?