16
Haziran
2024
Pazar
SAĞLIK

Devlet Hastanesi genişliyor

Muğla'nın Milas İlçesi'nde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan 75. Yıl Devlet Hastanesi ek bina inşaatının yılbaşından sonra tamamlanacağı bildirildi.

Milas Sağlık Hizmetleri Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Soykan, ek binanın ihalesinin hastane idaresi tarafından yapıldığını ve şu anda ihalenin resmi olarak sonuçlandırma aşamalarında olduğunu belirterek, "İhale resmiyet kazandığı takdirde kazanan firmaya yer teslimi yapılacak. İnşaatın, hayırseverlerin ve derneğimizin işbirliği neticesinde 31 Aralık tarihi itibariyle bitmesi gerekmekte. Çünkü bakanlıktan alınan izin o tarihe kadar. Bu izin çok olsa 5-6 gün sarkabilir. Bir aksilik olmazsa yeni ek binamıza kavuşmuş olacağız" dedi.

Bakanlık tarafından belirlenen tarihte binanın tamamlanması durumunda ceza uygulamasına gidileceğini ifade eden Soykan, "Böyle olursa cezai şartlar uygulamaya konulacak. Bu ihaleye giren firmaların hepsi de sürenin ne zaman biteceğini bilerek ihaleye girdi. Büyük bir doğal afet veya başka bir afet meydana gelmediği takdirde bina tamamlanacaktır" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 11:29:47
Güncelleme :26 Ekim 2005 Çarşamba 11:46:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?