23
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Diş Hekimleri Derneği'nden sağlık taraması

Muğla'nın Milas İlçesi'nde, Ege Ağız Diş Sağlığı ve Diş Hekimleri Derneği tarafından Milas Özürlüler Derneği öğrenci ve velileri diş sağlık taramasından geçirildi.

Kemerköy'de yapılan sağlık taraması Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde görevli Prof. Dr. Ertuğrul Saba ve ekibi tarafından gerçekleştirildi. Bugüne kadar Ege Bölgesi'nde birçok il ve ilçede hizmet verdiklerini belirten Dernek Başkanı Prof. Dr. Ertuğrul Saba, "Ben ve ekibim bu işi para almadan yapıyoruz. Ancak bu hizmeti yaparken karşılaştığımız en büyük sıkıntı ise maddi imkansızlıklar. Bu konuda bizlere yardımcı olunursa ülkemizin her yerinde hizmet vermeye hazırız. Milas'a da Özürlüler Derneği'nin daveti üzerine geldik. Ağız ve diş sağlığı taramalarında hem muayene, hem de tedavi ediyoruz" dedi.

Özürlüler Derneği Başkanı Sözer İnce ise bu hizmetin verilmesinde tüm dernek üyelerinin büyük bir özverisi olduğunu ifade ederek, "Dernek başkanı ve üyeleri bizlerin yaptığı teklifi kırmadılar. Bizler de burada elimizden geldiği kadar kendilerine yatacak yer ve diğer alanlarda yardımcı olmaya çalıştık" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 17 Ekim 2005 Pazartesi 13:33:30
Güncelleme :17 Ekim 2005 Pazartesi 14:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?