6
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Hüner Coşkuner'den yılbaşı konseri

Adıyaman Üniversitesi tarafından düzenlenen yılbaşı programında konser veren Türk Sanat Müziği Sanatçısı Hüner Coşkuner, programa katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Mustafa Vehbi Koç Konferans Salonu'nda düzenlenen yeni yıl konserine Vali Halil Işık, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Dursun Ertuğrul, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Aydıner, Rektör Prof. Dr. Mustafa Gündüz, CHP Adıyaman Milletvekili Şevket Köse, Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, öğretim görevlileri, cumhuriyet savcıları ve hakimler ile çok sayıda davetli katıldı. Hüner Coşkuner, söylediği birbirinden güzel eserlerle davetlileri mest etti. Yaklaşık 2 saat süren konserde, davetliler tüm parçaları sanatçıyla birlikte seslendirdi. Davetliler, konser sonunda sanatçıyı uzun süre ayakta alkışladı.

Vali Halil Işık, gecede yaptığı konuşmada, yeni yılın birlik ve beraberlik içersinde geçmesi dileklerinde bulunarak, "2007 yılında Adıyaman'da gösterilen birlik ve beraberlik sayesinde ulaştığımız başarının 2008 yılında da ulaşılmasını diliyorum. Yeni yılda başarı çıtasını yükseltmek ve başarılarımızı yeni başarılarla taçlandırmayı istiyorum" dedi. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz ise, yeni yılın barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerinde bulundu.

Hüner Coşkuner, Adıyaman'a ilk defa geldiğini ve Adıyaman'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, bundan sonra sürekli geleceğini dile getirdi. Konser sonunda Adıyaman Valisi Halil Işık ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, Hüner Coşkuner'e çiçek takdim ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2007 Pazar 23:41:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?