4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Bunalıma girdi intihar etmek istedi

Diyarbakır'da, bir binanın 6. katına çıkarak intihar etmek isteyen işsiz bir kişi, emniyet ekipleri tarafından ikna edilerek aşağıya indirildi.

Edinilen bilgiye göre, Valilik yakınlarındaki Yenişehir Sokağı'nda inşaatı süren binaya, eline aldığı bir bıçakla çıkan H.G, işsiz olduğu gerekçesiyle intihar etmek istedi. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak ambulans ve itfaiye istedi.

İşsiz olduğunu söyleyen H.G, 1988 yılında işlediği 'yüz kızartıcı' bir suçu bulunduğu için kendisine iş verilmediğini ileri sürdü. Emniyet yetkilileri, suçunun silineceğini, kendisini Vali Efkan Ala ile iş için görüştüreceklerini söyleyerek, H.G'yi intihardan vazgeçmesi için ikna etmeye çalıştı.

1 kız çocuğu olduğunu, daha önce 5 yıl turizm sektöründe çalıştığını anlatan H.G, gurbete gidip gelmekten artık bunaldığını söyledi.

İntihar etmekten vazgeçen H.G, emniyet ekipleriyle birlikte valiliğe götürüldü. Valiliğe gelen H.G'nin ablası B.G. de, kardeşinin işsiz olduğunu, uzun süredir eve geç geldiğini ve bunaldığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 15:11:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?