4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

2.yarıda zor fikstür

Diyarbakırspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, ligin ikinci yarısında takımlarını zor bir fikstürün beklediğini söyleyerek, "Sezon sonunda korkulu rüya görmek istemiyorsak, dikkatli olmalıyız" dedi.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, takımın ilk yarıdaki performansından memnun olduklarını ifade ederek, "İkinci yarıda bizi zorlu bir fikstür bekliyor. Sahamızda Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile oynayacağız. Küme düşme potasında bulunan takımlarla deplasmanda oynayacağız. Bu nedenle ikinci yarıda işimiz zor. Sezon sonunda korkulu rüya görmek istemiyorsak dikkatli olmalıyız. İlk yarıda sahamızda kaybettiğimiz 5 maç olmasaydı, ikinci yarıya rahat girerdik. 2. yarıda her maçımıza final havasıyla çıkacağız" dedi.

Antalya kampına 2 Ocak'ta başlayacaklarını ifade eden Gölcük, "Kadromuzu güçlendirmek için transfer çalışmalarımız sürüyor. Devre arası kampına kadar transferleri bitirmek istiyoruz. Çok iyi bir hazırlık devresi geçirip, ikinci yarıya iyi başlamak için yönetim olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 12:21:42
Güncelleme :23 Aralık 2005 Cuma 12:35:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?