4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Akyıl: Hedefimiz 4. galibiyet

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdullah Akyıl, ligde son oynadıkları 3 maçta 3 galibiyet aldıklarını, bunu Ankara'da Gençlerbirliği karşısında da sürdürerek, 4. galibiyeti almak istediklerini söyledi.

Akyıl, Gençlerbirliği karşısında tek hedeflerinin galibiyet olduğunu belirterek, "Trabzonspor maçı öncesinde ligin ilk yarısında 5 maçımız kalmıştı. Futbolcularımızla uzun süren bir toplantı yaptık. Kalan 5 maçımız için 5 galibiyet sözü verdiler. Bugüne kadar 3'te 3 yaptık. Tabi ki biz Diyarbakırspor yönetimi olarak 5 maçımızın 5'ini de kazanmak istiyoruz. Başarılı bir kadroya sahibiz. Daha üst sıralarda olmamız gerekiyordu. İnşallah önümüzdeki Gençlerbirliği ve Samsunspor maçını da kazanırsak, ligi en azından ilk 10 takım arasında tamamlarız.

Bütün takımlar devre arasında transfer yapacak. Ligin ikinci yarısında daha güçlü takımlarla daha çetin maçlar oynayacağız. Gençlerbirliği maçına da 3 puan için gidiyoruz. İnşallah 3 puan alan taraf biz olacağız. Bütün maçlarda olduğu gibi bu maçta da futbolcularımıza prim vereceğiz. Tüm takımlar performanslarına göre galibiyete para alıyorlar. Bunun bir kısmını da futbolculara veriyorlar. Takımımız 3'te 3 yaptı. Hedefimiz 4. galibiyettir" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 12:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?