7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Ankaraspor mesaisi başladı

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nde oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına başladı.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde oyuncularıyla toplantı yapan teknik direktör Nejat Biyediç, haftalık programından ve ligin öneminden bahsetti. Biyediç nezaretinde yapılan antrenman, koşuyla başlayıp kültür fizik hareketleriyle devam etti.

Yeşil-kırmızılı oyuncular, topla çeşitli çalışmalar yaptıktan sonra yarım saha çift kale maç yaptı. Teknik direktör Nejat Biyediç, önceki hafta kötü kış şartlarından dolayı stresli günler geçirdiklerini belirterek, "Hepsi geride kaldı. Şehrimize döndük, burada çalışmalarımıza başladık. Hafta sonu Ankaraspor ile oynayacağımız maçın çalışmalarını Cuma gününe kadar sürdüreceğiz. Diyarbakırspor için zorlu ve yeni bir dönem başlamıştır.

Ligin ikinci haftasındaki Fenerbahçe maçımızın ertelenmesi iyi oldu diyebiliriz. Çünkü Diyarbakır'a gelmemiz mümkün değildi. Bugün ilk çalışmamızı yaptık. Futbolcularımızın moral ve motivasyona ihtiyaçları var. Kendimizi çok iyi hazırlamalıyız ki, iyi mücadeleler verebilelim. Diyarbakırspor'un başarılı sonuçlara ihtiyacı vardır. Bunu da yapacak gücü vardır" dedi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 14:21:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?