5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Antalya kampı şanssız başladı

Diyarbakırspor'un Antalya kampı şanssız başladı. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Diyarbakırspor takım kaptanı Serkan Özsoy, yapılan antrenmanda sakatlandı. Özsoy'un sakatlanması yeşil-kırmızılı kulüpte üzüntüye neden oldu.

TFF 1. Lig takımlarından Diyarbakırspor'un Antalya kampında büyük şansızlık yaşandı. Antremanda yapılan topla çalışmada sakatlanan takım kaptanı Serkan Özsoy, hastaneye kaldırıldı. Özsoy'un sağ ayağında 3 cm yırtık tespit edildi. Serkan Özsoy'un sağ ayağının alçıya alındığını ve alçının 1,5 ay sonra açılacağı, başarılı oyuncunun 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Takım kaptanı Serkan Özsoy, geçen sezon da Antalya'da yapılan devre arası çalışmalarında sakatlanmış ve 7 ay sahalardan uzak kalmıştı.

Kaptan Serkan Özsoy, Antalya'nın kendisine iyi gelmediğini ifade ederek, "Diyarbakırspor takımı tam rayına oturmuşken benim sakatlanmam büyük bir talihsizliktir. Çok üzgünüm. Takımımdan ve sahalardan uzak kalacağım. Çabuk iyileşmek için tüm gayretimi sarf edeceğim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2007 Cuma 13:47:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?