4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Avusturya'dan geldiler, mağlubiyeti izlediler

Avusturya'dan ilk defa Diyarbakırspor'u izlemeye gelen iki kardeş, kentten üzgün ayrıldı. Yıllar önce Avusturya'ya çalışmaya giden ve orada Avusturyalı bir bayanla hayatını birleştiren Diyarbakırlı İbrahim Ayzit, ailesiyle Diyarbakırspor'u izlemek için Türkiye'ye geldi.

Ayzit, Jiyan adlı kızı ve Diyar adındaki oğluyla geldiği Diyarbakırspor-Kayserispor maçını eşiyle birlikte tribünde, çocuklar da saha kenarından seyretti.

Çok sevdikleri Diyarbakır'a ilk kez gelen İbrahim Ayzit'in Jiyan ve Diyar adlı çocukları, taraftarı oldukları Diyarbakırspor'un maçını ilk kez statta izledi.

Yeşil-kırmızı formalarla Diyarbakırspor- Kayserispor karşılaşmasını seyreden ve 90 dakika boyunca saha kenarından takımlarını destekleyen Avusturyalı küçük taraftarlar, maç sonunda Diyarbakırspor'un mağlubiyeti nedeniyle stattan üzgün ayrıldı.

Diyarbakırsporlu oyuncuları ilk kez yakından gördüklerini söyleyen Jiyan ve Diyar kardeşler, Diyarbakır ve Yeşil-kırmızılılar ile övündüklerini ifade ederek, "Takımımızı Avusturya'dan desteklemeye ve görmeye geldik.

Mağlup olmasına çok üzüldük. Bize gösterilen ilgi ve sevgiye hayran kaldık. Diyarbakır insanı çok sıcakkanlı. Fırsat buldukça ülkemize ve kentimize geleceğiz" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2005 Pazar 13:41:13
Güncelleme :11 Eylül 2005 Pazar 14:22:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
baran kaya IP: 85.104.241.xxx Tarih : 6.12.2008 12:42:06

ben bir d.bakır taraftarı olarak onlara teşekkür ederim