4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Başkan Akyıl taraftarı uyardı

Diyarbakırspor Kulübü Başkanı Abdullah Akyıl, cezaları nedeniyle seyircisiz oynadıkları Çaykur Rizespor maçında alınan galibiyete sevindiklerini, ancak tribünlerin boş olmasına üzüldüklerini belirterek, "Boş tribünlerden ders almalıyız. Taraftarlarımızdan bu sezon daha dikkatli olmalarını istiyoruz" dedi.

Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, ligin ilk maçında Çaykur Rizespor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Çaykur Rizespor maçında alınan 3 puana sevindiğini fakat tribünlerin boş olmasına çok üzüldüğünü belirten Başkan Akyıl, "Geçen sezondan kalma cezamız nedeniyle kendi sahamızdaki Çaykur Rizespor maçını seyircisiz oynadık. Çok üzücü bir durum. Bu maçın seyircili oynandığını düşünüyorum. Tribünler tıklım tıklım dolacaktı, tezahüratlar nedeniyle yer gök inleyecekti.

Çaykur Rizespor maçında kulüp olarak hem maddi hem de manevi kaybımız oldu. Bundan ders çıkarmalıyız. Tüm Diyarbakırspor taraftarlarına sesleniyorum. Çaykur Rizespor maçındaki boş tribünlerden ders almamız gerekiyor. Taraftarlarımızdan bu sezon daha dikkatli ve bilinçli davranmalarını istiyorum. Taraftarlarımız centilmence ve sabırla takımlarını desteklesin" diye konuştu.

Çaykur Rizespor maçında takımını galibiyete taşıyan golü kaydeden İlyas ise ilk maçında gol atacağının içine doğduğunu söyleyerek, "Diyarbakırspor formasıyla çıktığım ilk maçta gol attığım için çok mutluyum. Takıma çabuk uyum sağladım. Çaykur Rizespor maçında gol atacağım içime doğmuştu. 44. dakikada kazanılan serbest vuruşu gole çevirdim. Diyarbakırspor olarak iyi bir kadroya sahibiz, önümüzdeki günlerde daha iyi olacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 13:09:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?