7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Baskette böyle fark görülmedi: 212 - 0

Diyarbakır'da Genç Bayanlar Basketbol Ligi'nde lider durumda bulunan Bağlar Belediyespor, Diskispor'u 212-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Bağlar Belediyespor, rakip takım DİSKİSpor'a 212 sayı atarken, kendi potasında sayı görmedi. Bağlar Belediyespor, aldığı bu rekor sonuçla Diyarbakır birinciliğini de garantiledi. Bağlar Belediyesi'nde yapılan törende Belediye Başkanı Yurdusev Özsökmenler, bayan basketbolcuları başarılarından dolayı kutladı.

"Kurulduğumuz ilk sezonda başarılı olmaya başlamamız sevindirici" diyen Belediye Başkanı Özsökmenler, "Kızlarımız, şimdiye kadar oynadıkları maçların tümünü kazandı ve şampiyonluğu garantiledi. Erkek basket takımımız da şampiyon oldu. Kendilerini kutluyorum. Tüm imkanlarımızı kendilerine seferber edip, yardımcı olacağız" dedi.

Bağlar Belediyesporlu bayan basketbolcu Derya Kaplan ise "Aldığımız sonuç, başarılı çalışmamızın eseridir. Büyük bir başarı elde ettik. Aldığımız rekor sonuçla güzel bir duygu yaşadık. Kaliteli bir maç oldu. Tek kale futbol maçı gibi oynadık. Hep biz attık, onları alanımıza sokmadık" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 16:56:54
Güncelleme :31 Ocak 2006 Salı 17:38:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?