4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Biyediç memnun değil

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi sahasında Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek 3 haftalık galibiyet serisini sürdürürken, Diyarbakırspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, alınan 3 puana sevindiğini, fakat takımının sahada sergilediği futboldan memnun kalmadığını ifade etti.

Karşılaşma sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Nejat Biyediç, maçın başında buldukları golün kendilerini ateşlediğini belirterek, "30 dakika içerisinde 3 tane net gol kaçırdık. Daha sonra erken atılan gol nedeniyle oyundan düştük. Oyun planımız bozuldu. 2. devrede de üstün futbol sergileyemedik.

Bunun sebebi, maçın aşırı stresi olabilir. Çok kötü futbol oynadık, rakibimize de fazla gol pozisyonu vermedik. Rakibimizin 2. yarıda bir şutu direkten döndü. Biraz daha akıllı oynayıp pas yapabilseydik, 2 veya 3 gol bulabilirdik. Ama bu tip maçlarda önemli olan 3 puandır. 3 puanı aldığımız için gerçekten mutluyuz.

Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Fakat futbol açısından memnun kalmadım. Taraftarlarımız da muhteşemdi. Son dakikaya kadar takımlarını desteklediler. İşin güzel tarafı da bu. İnşallah, böyle devam eder" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 10:41:57
Güncelleme :5 Aralık 2005 Pazartesi 10:46:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?