4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Biyediç oyunculadına güveniyor

Diyarbakırspor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında kendi sahasında oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Nejat Biyediç yönetiminde yapılan antrenmanda, yeşil-kırmızılı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık iki saat süren antrenmana sakatlıkları bulunan Sinan Turan ile Sedloski katılmadı.

Teknik Direktör Nejat Biyediç, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Denizlispor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirterek, "Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleriyle büyük moral bulduk. Denizlispor maçı hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyoruz. Takımda Sedloski ile Sinan Turan dışında sakat futbolcu bulunmuyor.

Denizlispor ile sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Denizlispor, alt sıralardan kurtulmak için sahaya mutlak galibiyet için çıkacaktır. Ancak bizim de puana ihtiyacımız var, Denizlispor'u yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum, Diyarbakırspor'u iyi günler bekliyor" diye konuştu

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 13:35:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?