4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bu maçın telafisi yok

Diyarbakırspor, ilk yarının son haftasında pazar günü kendi sahasında Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını günde çift idmanla sürdürüyor.

Seyrantepe Spor Kompleksi'nde Teknik Direktör Nejat Biyediç yönetiminde yapılan antrenmanda yeşil-kırmızılı futbolcular fizik-kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı. Yaklaşık 2 saat süren idmanda yeşil-kırmızılı futbolcuların hayli neşeli oldukları dikkat çekti.

Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Aziz Gölcük, her maçta 3 puan parolasıyla sahaya çıktıklarını belirterek, "Samsunspor ile telafisi olmayan bir maç oynayacağız. Tek hedefimiz galibiyet, galibiyetten başka bir seçenek düşünmüyoruz. Gençlerbirliği mağlubiyeti futbolculara iyi bir ders oldu. Samsunspor maçına iyi motive olacağımıza ve sahadan 3 puanla ayrılacağımıza inanıyoruz. Rakibimiz deplasmanda daha iyi futbol oynuyor, kendi sahasında bizim gibi zorlanıyor.

Bu maçta evimizde çok rahat oynayacağımıza inanıyorum. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynayacağımız bu maçı rahat kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
Transfer çalışmaları ile ilgili de bilgi veren Gölcük, "Teknik heyetimizin transferle ilgili çalışmaları sürüyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda devre arasında eksik gördüğümüz mevkilere gerekli transferleri yapacağız" dedi.

Taraftarlara da çağrıda bulunan Gölcük, yeşil-kırmızılı taraftarlardan Samsunspor maçında tribünleri doldurmalarını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istedi.

.
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2005 Perşembe 12:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?