4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Devamını getirmeliyiz

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Nejat Biyediç, Trabzonspor galibiyeti sonrası "Bir maç kazandık mutluyuz, bunun devamını getirmemiz gerekiyor" dedi.

Biyediç, Diyarbakırspor olarak çok iyi çalıştıklarını ancak özgüvenleri olmadığını belirtti.

Geçen hafta Galatasaray maçında da çok büyük bir fırsat kaçırdıklarını, biraz daha cesaretli olmaları halinde o maçtan da iyi bir netice ile ayrılacaklarını ifade eden Biyediç, şöyle dedi:''Uzun zaman sonra nihayet yendik. Trabzonspor iyi bir takım. İyi futbolcuları olan bir takım. Bazı dezavantajları vardı. Milli takımdan yorgun dönen futbolcuları vardı. Bu dezavantajları iyi kullanmak istedik. Çok iyi oynadık, çok riskli oynadık. Son 3 haftadır çok az gol pozisyonu verdik. Bu maçta da sadece bir pozisyon verdik. Buna karşı pozisyonlarımız vardı. Stres olmasaydı sonuç çok farklı olurdu. Bir maç kazandık mutluyuz bunun devamını getirmemiz gerekiyor. Bundan sonraki son 4 haftada hem daha iyi futbol hem de daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Futbolcularıma teşekkür ediyorum.''

Maçın seyircisiz oynanmasını hatırlatkan Biyediç, ''Takımın kötü sonuçlar almasında taraftarın baskısı zaman zaman olumsuz etkiliyor. Taraftar için futbol oynanıyor. Seyircimizin bu sevinci yaşamasını isterdim'' diye konuştu.

ajansspor
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2005 Cumartesi 17:52:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?