7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Diyar Bermek'i destekleyecek

Diyarbakırspor Yönetim Kurulu, Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda Ayhan Bermek'i destekleme kararı aldı.

Kulüp Başkanı Abdullah Akyıl, yaptığı açıklamada, Futbol Federasyonu Başkanlığı seçiminde Ayhan Bermek lehine oy kullanacaklarını açıkladı. Geçen hafta verdiği demeçlerde Federasyon Başkanlığı için Haluk Ulusoy'u destekleyeceklerini açıklayan Diyarbakırspor Başkanı Abdullah Akyıl, "Biz yönetim olarak kendi aramızda görüştük. Futbol Federasyonu başkanlığı için adayımızı Ayhan Bermek olarak belirledik" dedi.

Futbolcuların alacakları ile ilgili olarak yaşanan maddi sıkıntı konusunda da çözüm arayışları içerisinde olduklarını söyleyen Akyıl, "Futbolcularımızla yaptığımız toplantıda kendileriyle her şeyi enine boyuna görüştük. Kendileri de bize hak verdiler. Büyük bir aksilik çıkmazsa inşallah perşembe günü ödemelerini yapacağız. Konunun bu kadar abartılmaması gerekir. Her kulubün futbolcusuna borcu vardır. Kaptanımız ve kalecimiz Murat Yiğiter ise gelip bizimle görüştü. Ailevi problemi nedeniyle Diyarbakırspor'da kalmak istemedi. Bize emeği geçti bonservisi bizde, anlaşırsak bırakırız. Diyarbakırspor'un ligin ikinci yarısına iyi başlaması için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 13:49:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?